© 2019 by Broekaart Air&Sea Services   -   B-ASS keychains & badges

Geniale ideeën HQ - Pastoor Smuldersstraat 31, Kloosterzande, Nederland

keychains@airandsea.nl

  • Instagram

Over ons

B-ASS keychains & badges levert op maat gemaakte sleutelhangers, badges, patches en medailles voor allerlei verschillende doeleinden. Ons klantenbestand bestaat uit bedrijven, verenigingen, overheidsorganisaties, sportprijshandels en particulieren. 

Alle producten die wij leveren worden op maat gemaakt aan de hand van de specificaties van de klant. Wij leveren geen 'standaard' producten. Dit onderscheidt ons van veel andere leveranciers en daar zijn we trots op!

Het proces:

Samen met de klant bepalen we allereerst waar de klant naar opzoek is, hieruit volgt een grof ontwerp en een offerte. De offerte is inclusief eventuele malkosten en transport, 1 overzichtelijk totaal beeld van de kosten. Na akkoord wordt een gedetailleerd ontwerp aangeleverd en na betaling begint de productie. Levertijd bedraagt  3-4 weken, afhankelijk van de complexiteit van het product.

Moet er voor het product een mal gemaakt worden, dan blijft deze voor 12 maanden beschikbaar na de laatste bestelling. Het onderhoud van de mal is onze verantwoording.

 

In de meeste gevallen rekenen wij geen ontwerpkosten. Logo's die gebruikt dienen te worden vragen wij aan te leveren in .psd of .ai én in .pdf indien beschikbaar. Kleuren bij benadering van Pantone kleuren. 

Wij bieden uitgebreide opties om uw artikel nog verder eigen te maken. Denk hierbij aan halslintjes, key-cords, klittenband, dubbelzijdige 3M tape, etc. Heb je een ander idee, laat het ons dan gerust weten! Alles ook weer op maat gemaakt.

Een uitgebreide omschrijving en onze algemene voorwaarden vind je hier.

Antwoorden op de meest gestelde vragen, vind je in op onze FAQ pagina.

Onze gegevens:

B-ASS Keychains & Badges is onderdeel van Broekaart Air & Sea Services geregistreerd onder KvK nummer 59298987

Geniale ideeën HQ

Pastoor Smuldersstraat 31

4587AG Kloosterzande

Nederland